Få et uforpligtende tilbud, ring til os på telefon: 20 61 10 22

Epoxygulve er slidstærke og rengøringsvenlige

Hos Fenger Gulve ApS tilbyder vi alle former for epoxygulve for en lang række brancher. Epoxygulve er fugefrie, og det betyder blandt andet, at de er rengøringsvenlige. Samtidig er de slidstærke. Derudover er det muligt at lægge tekst og logo ned i gulvet.

Mulighed for dekoration, tekst og logo i epoxygulvet

Epoxygulve er populære, fordi de er slidstærke og nemme at holde rene, men de har også vundet frem, fordi gulvene kan laves i flere forskellige farver og dekorationer. Det er også muligt at lave forskellige effekter ved hjælp af flakes. Desuden kan vi lave tekst og logo i gulvene. Du kan vælge imellem blank eller matteret overflade.

Gulvene er velegnet til mange formål såsom:

  • Haller
  • Garager
  • Lagerrum
  • Værksteder
  • Produktionslokaler

Vi laver gerne specialløsninger, som bliver individuelt tilpasset jeres ønsker og behov. Vi går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten, og vi arbejder altid professionelt. Vi benytter kvalitetsmaterialer, ligesom vi kun ansætter dygtige og kompetente medarbejdere.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 61 10 22, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@fengergulve.dk.

Få et gratis tilbud​

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående. Herefter vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fenger Gulve ApS

CVR: ​38363778

​Ring os op

Telefon: 20 61 10 22

Her ligger vi

​Stenbrovej 3, 6740 Bramming

Send en e-mail

kontakt@fengergulve.dk