Få et uforpligtende tilbud, ring til os på telefon: 20 61 10 22

Designergulve af flydemørtel til private boliger

Hos Fenger Gulve ApS laver vi designergulve af flydemørtel eller flydende spartel i blandt andet private boliger. Disse gulve er især kendt for sin rå og stærke New Yorker-stil. Samtidig er der mange muligheder for gulvtyper, farver og design. Normalt bruger vi flydespartel til designgulve, hvis det skal lægges ovenpå det gamle gulv. Det tørrer i øvrigt hurtigt.

Flotte, unikke og funktionelle designergulve

Der er rigtigt mange muligheder med designergulve af flydemørtel, især fordi der er mange farver at vælge imellem. Dermed kan du få et helt unikt gulv. Samtidig er det slidstærkt. Der er med andre ord tale om flotte og funktionelle gulve, som er klar til en travl hverdag.

Vi laver også gerne specialløsninger, som vi tilpasser jeres ønsker og behov. Vi benytter altid kvalitetsmaterialer. Dertil kommer, at vi kun ansætter dygtige og kompetente medarbejdere. Vi går med andre ord aldrig på kompromis med kvaliteten, men leverer et professionelt arbejde.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores designergulve. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 61 10 22 for at få en nærmere drøftelse, eller du kan skrive til kontakt@fengergulve.dk.

Få et gratis tilbud​

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående. Herefter vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fenger Gulve ApS

CVR: ​38363778

​Ring os op

Telefon: 20 61 10 22

Her ligger vi

​Stenbrovej 3, 6740 Bramming

Send en e-mail

kontakt@fengergulve.dk