Få et uforpligtende tilbud, ring til os på telefon: 20 61 10 22

Flydende spartel til nye gulve samt reparation af gamle

Hos Fenger Gulve ApS har vi stor erfaring med at lave og nivellere gulve med flydende spartel. Flydespartel er en selvnivellerende gulvløsning, der er hurtigtørrende og billig. Dertil kommer, at det er en slidstærk og langtidsholdbar løsning.

Afretning og reparation af gulve med flydende spartel

Vi benytter gerne flydende spartel til designergulve, da det er nemt og fleksibelt. Det er selvnivellerende og kan ofte lægges oven på det oprindelige underlag. Det kan lægges på alle typer af underlag, og det er helt fugefrit. Det kræver en minimal vedligeholdelse, og det er samtidig let at holde rent.

Flydespartel er endvidere velegnet til afretning af skæve gulv, udfyldning af huller og reparation af revner. Dertil kommer, at det kan arbejde sammen med de fleste gulvtyper, uanset der er tale om betongulve eller trægulve. Det kan endvidere benyttes både udendørs og indendørs.

Vi benytter kvalitetsmaterialer til alle vores gulvløsninger, og vores dygtige og kompetente medarbejder går aldrig på kompromis med kvaliteten i deres arbejde.

Kontakt os for at høre meget mere om flydespartel

Du er velkommen til at høre mere om flydespartel, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe på telefon 20 61 10 22, eller du kan skrive til kontakt@fengergulve.dk.

Få et gratis tilbud​

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående. Herefter vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fenger Gulve ApS

CVR: ​38363778

​Ring os op

Telefon: 20 61 10 22

Her ligger vi

​Stenbrovej 3, 6740 Bramming

Send en e-mail

kontakt@fengergulve.dk