Få et uforpligtende tilbud, ring til os på telefon: 20 61 10 22

Polyuretan til kontorer, butikker og lignende

Hos Fenger Gulve ApS laver vi gulve af polyuretan. Det er en særlig form for hærdet plast, som er kendetegnet ved at være blødt og støjdæmpende. Derfor er polyuretangulve velegnede til blandt andet kontorer, butikker og lignende.

Få et blødt og støjdæmpende polyuretangulv

Polyuretangulve er fugefrie, og det er med til at gøre dem rengøringsvenlige. Samtidig er gulvet både fleksibelt og støjdæmpende. Dertil kommer, at det er blødt at gå på, og derfor er det rart på kontorer og især i butikker, hvor medarbejderne måske går meget i løbet af dage. Den støjdæmpende egenskab er endvidere med til at skabe en rarere arbejdsmiljø.

Gulvet kan være helt blankt eller helt matteret, og det er muligt at lægge dekoration, tekst og logo ned i gulvet. Derudover kan vi lave det i mange farver og dekorationer. Vi kan endvidere lave forskellige effekter med flakes. 

​Vi benytter altid kvalitetsmaterialer, og vi ansætter kun dygtige og kompetente medarbejdere. Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os for at få en pris på en gulvløsning

Du er velkommen til at få mere at vide om vores guldløsninger, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på et gulv af polyuretan. Du kan kontakte os på telefon 20 61 10 22 eller på kontakt@fengergulve.dk.

Få et gratis tilbud​

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående. Herefter vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fenger Gulve ApS

CVR: ​38363778

​Ring os op

Telefon: 20 61 10 22

Her ligger vi

​Stenbrovej 3, 6740 Bramming

Send en e-mail

kontakt@fengergulve.dk